THE BLUES FACTORY

DOK2a

Theater, Workshops en Muziek

 

 

 

THE BLUES FACTORY

THE BLUES FACTORY is de huisband van Dok2a en is opgericht door Wilfred Vermeulen en Jan Hoed, beiden uit Wapse.

 

Bezetting vanaf november 2017:

Jan Hoed - gitaren

Wilfred Vermeulen - gitaar/zang/percussie

Cees van Swieten - bas

Wigo van der Schoot - drums

Menno Schefffer - saxofoon/mondharmonica

 

ZATERDAG 4 NOVEMBER:

WIJ SPELEN OP HET SIEPEL BLUES FESTIVAL IN DWINGELOO: Locatie: café/restaurant 'De RIETE' Brink 21, 7991CH Dwingeloo

info festival:

Er zal op maar liefst 9 locaties worden gespeeld.

Kaarten kosten in de voorverkoop € 15,00. Te verkrijgen bij de deelnemende horeca bedrijven twee weken voor aanvang. Op de dag zelf voor € 17,50

 

Boekingen en/of meer info THE BLUESFACTORY VIA: info@thebluesfactory.nl of bel Wilfred: 06 281 882 749

 

PRIJZEN:

The Blues Factory: Wilfred solo (gitaar en zang) € 175,-- The Blues Factory als duo: Jan en Wilfred, € 250,--

The Blues Factory 5.0 Jan, Wilfred, Wigo, Cees, Menno (gitaar/gitaar-zang/drums/bas/saxofoon) € 550,--

prijzen excl. reiskosten straal > 25 km Dieverbrug

 

 

Foto: (Ingrid Jantzen)The Blues Factory:

Wilfred Vermeulen en Jan Hoed als duo dit jaar ook ná de zomer weer regelmatig in restaurant/bodega 'Casa Maya' a/d Dieversluis.

Info en reserveringen voor een heerlijk, authentiek Spaans diner met muziek: info@casamaya.nl

(december gesloten)

Volgende blues-avonden:

ZATERDAG 27 januari 2018

ZATERDAG 21 april 2018

 

The Blues Factory speelt voornamelijk eigen werk. Dit eigen werk is gebaseerd op de Blues. invloeden van Frank Zappa, Tom Waits en Seasick Steve zijn soms hoorbaar.

The Blues Factory speelt daarnaast wat bekendere nummers van hun eigen helden:

- it's all over now - Rolling Stones

- My 'Bab - Little Walter

- Suzy Q - CCR

 

- Roll over Beethoven - Chuck Berry

- In the neigborhood - Tom Waits

- Everybody must get stoned - Bob Dylan

- Blue Suede Shoes - Elvis Presley

Dit alles in een uniek, eigen jasje.

 

discografie:

2012: cd 'Bluescape' 12 eigen nummers

2013: cd 'Bluescape'+ 2 bonustracks

2014: cd 'Turn around' 11 eigen nummers,

1 cover

2016: mini cd 'Free' 5 eigen nummers

2016: cd 'Kind of Rock 'n roll' 11 eigen nummers.

 

 

 

 

 

Foto's: Chris Schoch