THE BLUES FACTORY

DOK2a

Theater, Workshops en Muziek

 

 

 

THE BLUES FACTORY

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

THE BLUES FACTORY is de huisband van Dok2a en is opgericht door Wilfred Vermeulen en Jan Hoed, beiden uit Wapse.

 

Bezetting 2017:

Jan Hoed - gitaren

Wilfred Vermeulen - gitaar/zang/percussie

Laurens van Venrooij - contrabas

Menno Schefffer - saxofoon/mondharmonica

 

Boekingen en/of meer info THE BLUESFACTORY VIA: info@dok2a.nl of bel Wilfred: 06 281 882 749

 

PRIJZEN: The Blues Factory als duo: Jan en Wilfred, € 200,-- excl. reiskosten

The Blues Factory 4.0 Jan, Wilfred, Laurens, Menno € 450,-- excl. reiskosten.

 

 

Foto: (Ingrid Jantzen)The Blues Factory, Wilfred Vermeulen en Jan Hoed als duo dit jaar ook ná de zomer weer maandelijks in restaurant/bodega 'Casa Maya' a/d Dieversluis.

Info en reserveringen voor een heerlijk, authentiek Spaans diner met muziek: info@casamaya.nl

 

ZATERDAG 14 oktober

ZATERDAG 25 oktober

(december gesloten)

ZATERDAG 27 januari 2018

ZATERDAG 24 februari 2018

 

The Blues Factory speelt voornamelijk eigen werk. Dit eigen werk is gebaseerd op de Blues. invloeden van Frank Zappa, Tom Waits en Seasick Steve zijn soms hoorbaar.

The Blues Factory speelt daarnaast wat bekendere nummers van hun eigen helden:

- it's all over now - Rolling Stones

- My 'Bab - Little Walter

- Suzy Q - CCR

 

- Roll over Beethoven - Chuck Berry

- In the neigborhood - Tom Waits

- Everybody must get stoned - Bob Dylan

- Blue Suede Shoes - Elvis Presley

Dit alles in een uniek, eigen jasje.

 

discografie:

2012: cd 'Bluescape' 12 eigen nummers

2013: cd 'Bluescape'+ 2 bonustracks

2014: cd 'Turn around' 11 eigen nummers,

1 cover

2016: mini cd 'Free' 5 eigen nummers

2016: cd 'Kind of Rock 'n roll' 11 eigen nummers.

 

 

 

 

 

Foto's: Chris Schoch