creatief aanbod scholen

creatief aanbod scholen

Op zoek naar een uniek kunstproject of een workshop voor op uw school of vereniging?

DOK2a denk mee, ontwikkelt en voert samen met de leerkrachten en  leerlingen uit!


Wist u dat scholen via de regeling productontwikkeling van Compenta samen met DOK2a subsidie kunnen aanvragen voor het ontwikkelen van een kunstzinnig product voor de school? De ontwikkel- kosten en materiaal zijn in deze subsidie inbegrepen. Momenteel werkt DOK2a aan een leerlijn beeldend bij de taalmethode Staal voor scholen in Assen en Beilen. 


kunstlessen


DOK2a voert deze lessen uit op de school zelf. Klik op de blauwe button voor meer informatie. Voor reiskosten geldt: €0,25 per km.  


Momenteel ben ik verschillende workshops aan het ontwikkelen. Wil je alvast informatie? Stuur even een mailtje. Als er een workshop bijstaat waarvan je denkt: 'Het is voor groep 3 t/m 5, maar volgens mij ook zeer geschikt voor mijn groep 2 of 6 of... ' is dat natuurlijk prima! 

Deze les is er een uit de lessenserie Beeldend, behorende bij project 'boom van verbinding', gerealiseerd met subisdie van Compenta voor CBS De Arendsvleugel te Ruinerwold

Deze leskist, behorende bij de voorstelling en Toen En Terug is gerealiseerd met subisdie van Compenta voor de scholen in Meppel. Klik voor een  vouwvoorbeeld van de rat Joop op de button